Mijn Broekpolder, voor en door de buurt
Recente Tweets
Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Reacties
Rubriek Straatnamen

Hier vindt u 12 afleveringen met foto's en informatie over de wijken en straatnamen in De Broekpolder.

Onze partners

 
 

 

 

 

 

  

 

   

Mijn Broekpolder

Wie graag op de hoogte is van de meest actuele ontwikkelingen in de Broekpolder vindt op mijnbroekpolder.nl nieuws en informatie voor en door bewoners van de Broekpolder. Er is ruimte voor allerlei nieuwsberichten en informatie over het buurtgericht werken in de Broekpolder en de organisatie van het Buurtteam. Lees hier meer over de plannen voor de buurt.

 

Nieuw op de site

18-07-2014 Reconstructie Waddenlaan

14-07-2014 Appeltaart juni

12-07-2014 Verslag overleg Buurtteam

09-07-2014 Rob Nagelhout in zwart/wit

09-07-2014 Over de Brug

05-07-2014 Politieberichten 1407

Hoe kregen/krijgen wij onze stroomijk
Werkzaamheden Meerlanden

De laatste foto's van de reconstructie van de Waddenlaan ter hoogte van de Bareel zijn toegevoegd aan het album. Het werk is klaar, de werkers kunne op vakantie. Met dank aan Cees Stoll voor de reportage.

Reacties

De appeltaart van Taartenmakerij De Springvorm van juni was voor Auke de Roo. Auke beoordeelt de taart zelf als "een zeer lekkere appeltaart".

Reacties

Wat doet het buurtteam nu precies? Deze groep buurtbewoners denkt mee over het verbeteren van de leefbaarheid in de wijk. Vanaf nu zullen de belangrijkste punten uit het overleg op de site worden geplaatst. Tijdens het overleg op 12 juni zijn ondere andere de overlast van jongeren op het Groene Balkon besproken, een budgetaanvraag van De Bareel voor het onderhoud van de schooltuin en nieuws over de Vlaskamp.

U kunt het verslag hier lezen.

 

Reacties

Rob Nagelhout exposeert tot en met 28 augustus in Wijkcentrum Citadel, Steenhouwerskwartier 27 in de Broekpolder Heemskerk.
Rob stopte in 2005 met werken en zocht een hobby en vond die in de fotografie. Na jaren van analoge vakantiekiekjes maken, schakelde Rob over op digitaal fotograferen. Naast het maken van opnames ontdekte Rob ook de wereld van fotobewerking en ging hij een computer gebruiken als donkere kamer. De benodigde kennis haalde Rob uit boeken van Scott Kelby, Johan W. Elzenga en John Clements en vele experimenten.

Er hebben diverse opnames van Rob gestaan in verschillende fotobladen zoals bijvoorbeeld Chip Foto Video en in enkele dagbladen. In 2009 won Rob zelfs een eerste prijs met een fotowedstrijd in Hong Kong.

Langzamerhand is zijn voorkeur voor kleur veranderd in een passie voor zwart/wit. Rob vindt namelijk dat een opname in zwart/wit meer “to the point” is en meer karakter heeft.

Meer is te zien op zijn website “Mijn wereld in zwart en wit”, www.fotorobn.nl
Inlichtingen: info@fotorobn.nl of 06-38249017.


Reacties