Mijn Broekpolder, voor en door de buurt
Recente Tweets
Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Reacties
Rubriek Straatnamen

Hier vindt u 12 afleveringen met foto's en informatie over de wijken en straatnamen in De Broekpolder.

Onze partners

 
 

 

 

 

 

  

 

   

Mijn Broekpolder

Wie graag op de hoogte is van de meest actuele ontwikkelingen in de Broekpolder vindt op mijnbroekpolder.nl nieuws en informatie voor en door bewoners van de Broekpolder. Er is ruimte voor allerlei nieuwsberichten en informatie over het buurtgericht werken in de Broekpolder en de organisatie van het Buurtteam. Lees hier meer over de plannen voor de buurt.

 

Nieuw op de site

28-07-2014 Broekpolder anders

18-07-2014 Reconstructie Waddenlaan

14-07-2014 Appeltaart juni

12-07-2014 Verslag overleg Buurtteam

09-07-2014 Rob Nagelhout in zwart/wit

09-07-2014 Over de Brug

05-07-2014 Politieberichten 1407

Hoe kregen/krijgen wij onze stroomijk
Werkzaamheden Meerlanden

Jan Tromp, bewoner van een aanpalende buurt aan de andere kant van het spoor, heeft wat opmerkelijke bewerkingen toegepast op een paar foto's van de Broekpolder. Zie album "Broekpolder anders".

Reacties

De laatste foto's van de reconstructie van de Waddenlaan ter hoogte van de Bareel zijn toegevoegd aan het album. Het werk is klaar, de werkers kunne op vakantie. Met dank aan Cees Stoll voor de reportage.

Reacties

De appeltaart van Taartenmakerij De Springvorm van juni was voor Auke de Roo. Auke beoordeelt de taart zelf als "een zeer lekkere appeltaart".

Reacties

Wat doet het buurtteam nu precies? Deze groep buurtbewoners denkt mee over het verbeteren van de leefbaarheid in de wijk. Vanaf nu zullen de belangrijkste punten uit het overleg op de site worden geplaatst. Tijdens het overleg op 12 juni zijn ondere andere de overlast van jongeren op het Groene Balkon besproken, een budgetaanvraag van De Bareel voor het onderhoud van de schooltuin en nieuws over de Vlaskamp.

U kunt het verslag hier lezen.

 

Reacties