Mijn Broekpolder, voor en door de buurt
Recente Tweets
Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Reacties
  Rubriek Straatnamen

  Hier vindt u 12 afleveringen met foto's en informatie over de wijken en straatnamen in De Broekpolder.

  Onze partners

   
   

   

     

  Mijn Broekpolder

  Wie graag op de hoogte is van de meest actuele ontwikkelingen in de Broekpolder vindt op mijnbroekpolder.nl nieuws en informatie voor en door bewoners van de Broekpolder. Er is ruimte voor allerlei nieuwsberichten en informatie over het buurtgericht werken in de Broekpolder en de organisatie van het Buurtteam. Lees hier meer over de plannen voor de buurt.

   

  Nieuw op de site

  26-06-2015 Zomerfestival 2015
  25-06-2015 Buurtkrant mei 2015
  25-06-2015 Piep zei de muis!
  09-06-2015 Album Buitenspeeldag Broekpolder
  01-06-2015 Buitenspeeldag Broekpolder

  Hoe kregen/krijgen wij onze stroomijk
  Werkzaamheden Meerlanden

  In de aanloop naar het Zomerfestival 2015 trainen een paar dames van Poledance XPerience voor hun optreden aanstaande zaterdag. Onze fotograaf Cees Stoll heeft hun verrichtingen op foto gezet.

  Reacties

  In de laatste Buurtkrant Broekpolder vindt u meer informatie over het Zomerfestival dat bijna van start gaat. Kijk voor de meest actuele informatie op www.zomerfestivalbroekpolder.nl.

  Deze keer verder in de buurtkrant een sexy column, de buurtkrant en uiteraard de Broekpolder Bioloog aan het woord. Klik op deze link om het buurtnieuws te lezen.

   

  Reacties

  In september start een groep Piep zei de muis!

  Piep zei de muis is een preventie kindergroep voor kinderen van 5 tot en met 10 jaar die spanningen thuis of in hun directe omgeving meemaken. De kinderen kunnen praten met de muis Piep (een handpop) die zelf ook een en ander heeft meegemaakt. Bekijk de flyer voor meer informatie, wie ervoor in aanmerking komt en hoe je je kunt aanmelden.

  Reacties

  Cees Stoll heeft een aantal foto's geschoten van de onlangs op de Vlaskamp gehouden Buitenspeeldag. Kijk onder Albums en klik op Buitenspeeldag Broekpolder.

  Reacties